Motorsport inspirerte klær og god stil for barn

Hvis du har en liten motorsport-entusiast i familien, er det kanskje på tide å oppdatere garderoben med noen kule og komfortable klær som viser frem lidenskapen. Hos Kids Brand Store finner du et stort utvalg av motorsport-inspirerte barneklær som passer til både hverdag og fest. Her er noen tips til hvordan du kan kle barna i stil med deres favoritt motorsport.

T-skjorter med trykk

En enkel og effektiv måte å vise frem sin interesse for motorsport er å velge en t-skjorte med et kult trykk. Hos Kids Brand Store har de mange ulike modeller og farger å velge mellom, både for gutter og jenter. Du kan for eksempel finne t-skjorter med motorsport inspirerte design. Eller du kan gå for en mer leken variant med motiver av biler, motorsykler, hjelmer eller flagg.

Gensere med glidelås

Når temperaturen synker, er det godt å ha en varm og myk genser å ta på seg. En genser med glidelås er praktisk og stilig, og kan enkelt kombineres med andre plagg. Kids Brand Store har flere flotte gensere med glidelås som passer til motorsport-fans, som for eksempel en rød Ferrari-genser med hvit kontraststripe, eller en svart BMW-genser med logo på brystet.