Når været er en viktig faktor

Været spiller alltid en rolle når man skal drive med noe utendørs, enten det er fritidsaktiviteter eller idrett. Dette gjelder selvsagt også for deg som driver med motorsport. Været kan føre til at trening eller konkurranser blir utsatt, eller at forholdene blir vanskelige. Derfor trenger du kanskje en værstasjon.

Værstasjonen netatmo

Strømselskapet Tibber tilbyr nå værstasjonen netatmo, som både gir deg informasjon om været og inneklimaet. Med netatmo får du informasjon om temperatur, lufttrykk og luftfuktighet. Du kan også sjekke CO2-nivå og lydnivå, og det finnes tilleggsutstyr for å måle nedbør og vind. En god værstasjon hjelper deg å planlegge både motorsport og de andre utendørsaktivitetene dine, og kan dessuten hjelpe deg å kalkulere isolasjonsgraden i hjemmet.

Koble til flere værstasjoner

Har du værstasjom på hytta, kan du også sjekke været der, eller andre steder der du ofte oppholder deg. Sjekk været med netatmos egen app, eller bruk tibber-appen. Det er raskt og enkelt å installere både selve værstasjonen og den tilhørende appen. På nettsiden til Tibber finner du til og med en instruksjonsvideo dersom det er noe du lurer på. Med en værstasjon blir det lettere å planlegge hverdagene, som bilfører og tilskuer og du kan alltid ha full oversikt over vær og vind.

Motorsport