5 tips til tøff bil som promoterer teamet

Vil du ha en bil du kan representere teamet med, så trenger du noen gode råd. Det er ikke bare å spraye på noe ny lakk og kjøpe noen grelle alufelger. Du må tenke på mer enn simple triks når du skal promotere laget best mulig.

Vi har funnet fram til 5 tips som kan gjøre at motorsports-drømmen går i oppfyllelse. Og kanskje er det lettere enn du hadde trodd? Her er 5 tips til tøff bil som promoterer teamet best mulig.

1.Legg fokus på design

Det er noe som heter at: Alt kler den smukke, og at: Skjønnhet kommer innenfra. Men design kan alle legge fokus på for å gjøre bilen tøffest mulig. Design handler om brukervennlighet, funksjonalitet, sikkerhet og estetikk. Skal du for eksempel utvikle en merkevare, så kan designet av klistremerker, reklameskilt og logo gjøre susen.

2.Style bilen etter forholdene

Dersom du styler bilen etter forholdene så blir drømmen om motorsport mye enklere. Bruk rett og slett worksystem.no for å lette trykket. De har utrolig erfaring og kompetanse rundt styling av bil. Det er viktig når man entrer scenen for aller første gang. Stilige biler trenger stilig styling.

Worksystem.no er nettbutikken som hjelper deg å ha en tøff bil uansett vær og forhold.

3.Skaff bilen en røff frontbøyle

Mange mener at frontbøyle på bilen er ulovlig, men worksystem.no sine frontbøyler er EU godkjente og svartlakkerte. Slike bøyler setter prikken over i-en når man skal få en bil som tar seg ut på arrangementer og oppvisninger. Dette kan bli en bil som loser dere sikkert fram til seier år etter år.

4.Få tak i like t-skjorter med trykk

Skal dere lykkes i å bli sett blant titusenvis av fans, så må teamet være synkronisert. En ting er utstyret, men hva med klærne? Vi mener at t-skjorter du kan lage ditt eget trykk på er perfekt. Både fordi trykk-området er så stort, og dessuten skaper de en unison lagfølelse. Det trenger ikke bare være t-skjorter, men også sko, capser, solbriller og mye mer. Hva med egne kaffekrus der logoen deres vises for hele verden?

5.Smil til verden

Noe av det som smitter aller mest over på andre, er godt humør. Det skal bare et smil til før en dyster historie endres til en suksess. Bruk litt tid på å smile foran speilet, for å vise andre at dere har kontroll, vet hva dere vil og ikke minst har det bra. Alle som har det bra, har som regel tingene på plass. I verste fall kan man smøre på et smil, da vil konkurrentene skjelve i buksene.