Hvordan vinne motorsport-konkurransene

Skal du vinne i motorsport må du sette ting i system. Du kommer ikke langt med en fiks ferdig bil uten reservedeler, mannskap og en plan. De hjelper deg i alt for å komme til fremste startposisjon, lede serien og vinne til slutt. Hva er bedre enn å sprette prosecco og champagne slik at korken fyker rett forbi og treffer konkurrenten midt i øyet?

Med et CRM-system kommer du i mål aller først. Enten du har rullet rundt på en rundbane, frest av gårde på et rettstrekke, hoppet høyest og lengst på en arena eller driftet perfekt rundt svingene. Du får det beste valget nå, ta markedslederne fra https://www.lime-technologies.com/no/ i nærmere øyesyn. Velg det du trenger for deg, teamet og bilen.

Hvordan implementere CRM med biler

Biler er rene utgiftsposter, motorsport likeså. Det er nesten ingenting som kan få dem til å øke verdien. Er du ikke Olav Thon eller Michael Schumacher, så har du garantert ikke midler å sløse bort. Med CRM fra Lime, som du finner på nettstedet https://www.lime-technologies.com/no/, er du i gang med å løse utfordringene som oppstår når balanseringssystemet bryter sammen og du må ha en ny reservedel umiddelbart.

Det du må gjøre på 1–2–3 er:

  • 1. Kontakte Lime på nettsiden https://www.lime-technologies.com/no/
  • 2. Bestille en plan for din virksomhet
  • 3. Lime fikser resten

Hva er CRM sin beste fordel for motorsport?

Det er ikke mulig å sette fingeren på en bestemt fordel, da er det så mange. Men enkelte fordeler er bedre enn andre. Med rest-API, Webhooks og Lime Web Components er systemet alltid tilgjengelig hvor og når du konkurrerer. De fleste vet nemlig at motorsport foregår i helgene. Over hele landet. Og kanskje til og med utenlands. Dine systemer gjør det hele optimalisert uansett når og hvor. Når uhellet er ute, har mekanikerne beste tilgang for å gi bilen din kraft til neste start.