Designe kroppen som en race motorsykkel?

Mange forbinder en race bil eller motorsykkel med et rovdyr. Det ser vi jo også på navnene deres, Jaguar, Puma og Lion er bare noen av merkene vi elsker å identifisere oss med. Men det er kanskje ikke alle som tar moten til de nye høyder.

Likevel er det helt innafor å gå litt lenger når man vil få en moderne stil tilpasset motorsykkelen sin eller hobbyen sin.

Hva kan du gjøre for å løfte uttrykket ditt slik at du går rett inn i en setting med motorsport, racing og fullt fres? La oss se.

Klærne

Det er viktig å ta seg godt ut på racebanen. Klærne er det man ser først på. Klærne skal fylle en spenstig kropp. Med Motiva Norge tar man fordelene i egne hender og skaffer seg en bedre rekkevidde. For det er ikke bare skinn og lær som gjelder, selv om dette får fram formene og øker selvtilliten. Bruk klær som er tettsittende og du kan trykke ditt eget design på. Dette gir en unik følelse.

Kroppen

Kanskje føler du deg litt som en grå mus eller helt ubetydelig i de rette omgivelsene. Kanskje du ikke føler deg fullendt? Det er noe motiva norge kan hjelpe deg med ettertrykkelig. Med nye implantater så ser man verden på en annen måte. Men de andre legger også mer merke til deg, der du strutter av selvtillit. Motiva Norge sørger for at dine implantater matcher din kropp og ditt utseende.

Tilbehør

Klær og kropp er viktig, det kan Motiva Norge skrive under på. Men tilbehøret er like viktig. Fete solbriller gir deg en mytisk look som alle elsker. En nøkkelring med design viser andre at du har kontroll. En trailer caps viser at du tilhører et miljø. Nips og smykker viser at du har tilhørighet.

Frisyre

Ikke dumt for å skape en mc-stil du lengtet etter. Men de fleste velger langt, bølgete hår som glinser i kapp med sola. La frisyren stå i sterk kontrast til de nye implantatene som gjør at din kropp virker perfekt og vekker oppmerksomhet hos begge kjønn.

Sminke og styling

Sminke og styling kan vise frem dine aller beste sider. Selv uten motiva norge kan man komme langt, selv om en kombinasjon av de to gjør resultatet aller best. Sminke og styling av øyenbryn, lepper og negler er det aller viktigste. Farg dem i statenes stjerner og striper, det er noe alle godtar i mc-miljøet. Vil du ha alt dette, da har du oppskriften her.

Oppskriften på mc-utseende

Ja nå har du oppskriften op mc-utseende, som gir deg selvtillit. Vil du ha alt dette, da fant du oppskriften her. Trenger du andre tips om mc og motorsport, les mer i våre informative og flotte innlegg.