Drømmen om å dra på store billøp

Det arrangeres mange motorsportskonkurranser i Norge, både for bil og motorsykkel, men mange av de aller største bilsportene må du til utlandet for å oppleve. Da snakker vi om for eksempel Formel 1 eller NASCAR, som er de virkelige publikumsvinnerne på internasjonal basis. Formel 1 kjøres på baner over store deler av verden, så ved å dra på et løp, kan du også oppleve et nytt land og kombinere det hele med en ferietur. Men hvordan får man råd til en slik reise?

Spare eller låne penger?

Ideelt bør man jo spare opp penger til ferie og fornøyelse, men det kan ta tid, og bilsportsesongen er bare viss lang. Selvsagt finnes det de som har tålmodighet til å spare i mange år for å ha råd til drømmereisen, men hvis du er litt mer utålmodig, er det kanskje bedre å satse på et forbrukslån. Du må likevel spare opp penger i etterkant for å betale tilbake lånet, men da trenger du i hvert fall ikke å utsette reisen fram til du har spart opp nok. Det er viktig å velge billigste forbrukslån og gode renter, slik at du ikke må betale tilbake mer enn nødvendig. Legg også en god tilbakebetalingsplan. Nettavisen har gjort det litt lettere for deg å finne markedets billigste forbrukslån, slik at du ender opp med best mulig rente og vilkår på pengene du låner.

Motorsport er best live

Selv om det er fint å oppleve motorsport på TV, blir dette aldri helt det samme som å være ved selve banen og oppleve løpene live. Det er en spesiell stemning der, i tillegg til lydene og luktene. Du kan også møte og bli kjent med andre som elsker motorsport like høyt som du selv gjør. NASCAR er for eksempel en av de største publikumssportene i USA, og det er stadig flere som følger NASCAR også her i Norge. NASCAR kjøres ofte på ovale baner, der farten er mye høyere enn i vanlige Formel 1 løp. Dette er altså en bilsport for deg som liker fart. Det skjer også mange uhell underveis, men det er sjelden noen blir alvorlig skadet. Skal du oppleve NASCAR live, må du til USA, og da kan et billig forbrukslån komme godt med. Ta deg gjerne tid til å oppleve landet og byen der løpet foregår når du først har tatt turen over dammen. USA har jo mye spennende å by på.