Fasjonabel klesstil på dragrace

En av de mest populære bilarrangementene som arrangeres er dragrace. En konkurranse som går ut på at 2 biler står plassert på startstreken, og konkurrerer om å komme først i mål. Banen er vanligvis lagt til en flystripe, og er sjelden lengre enn noen hundre meter. På denne måten handler det om å ha best reaksjonstid og akselerasjon.

Siden disse konkurransene foregår over forholdsvis begrensede geografiske områder, er det ofte slik at det arrangeres mye annet gøy i forbindelse med løpene. I Norge arrangeres det med jevne mellomrom løp på Gardermoen, hvor det er flere områder som egner seg godt for denne typen løp. Dette trekker til seg mange skuelystne, som interesserer seg for billøpet, men også alt annet moro som skjer rundt.

I filmer har man ofte blitt vant til å se lettkledde kvinner som danser rundt disse bilene. Dette er langt ifra slik det vanligvis er på billøp, og løpene er åpen for alle. Likevel er det slik at mange trives med å kle seg opp for å ta seg godt ut på slike løp. Ettersom man er mye i bevegelse, og det foregår mye ulike konkurranser og aktiviteter, er det ofte lurt å kle seg i noe man enkelt kan bevege seg fritt i. Et av de typiske plaggene man da ser er treningsshorts for dame, som passer godt i slike settinger. Dette tar seg godt ut og stopper ingen fra å delta på alt av morsomme aktiviteter. Aimn.no har mange gode forslag til ditt kjøp av treningsshorts for dame, og det anbefales derfor å se på dette før man senere har tenkt seg på dragrace.

Bikershorts er en type shorts for dame som egner seg spesielt godt til varme sommerdager på billøp. De er gode å gå i, dekker det som behøver å dekkes, og gir deg muligheten til å ha det skikkelig moro. En slik treningsshorts for dame er mulig å få i absolutt alle de fargene du skulle ønske deg, og trenger ikke bare være i svart, selv om dette er det tradisjonelle valget. Det er kanskje ikke slik at du blir like rask som bilene, men med slike gode plagg er det ikke noe tvil om at du både blir løpets mest fasjonable, og en av de som har det mest behagelig. Det er definitivt ikke slik at du er nødt til å kle deg i stygge klær, selv om det bensinlukt og eksos i lufta!