Hvordan kan jeg begynne med motorsport?

Du lurer kanskje på hvordan du kan begynne med motorsport. Vel, da skal vi forklare deg hvordan.

Hva vil du gjøre?

Først må du finne ut av hvilken gren det er du vil prøve deg på innenfor motorsport. Du har jo en rekke å velge i. Det er jo også slik at du for eksempel kan begynne med bilcross, så jobbe deg videre mot å kjøre rallycross eller rally.

Finn ditt lokale forbund

Finn ditt lokale NMK eller KNA forbund som kan hjelpe deg og vise deg veien. De kan gi deg relevant informasjon og de kan gi deg tips til hva du bør prøve deg på. Noen ganger tilbyr de også kurs og trening for de som er interesserte.

Hvis du velger å melde deg inn i et av disse forbundene så vil du mest sannsynlig få tilgang på en rekke rabatter når det kommer til utstyr til motorsport også, noe som er en stor fordel.

Finn likesinnede

Det å oppsøke mennesker som har samme interesse som deg kan føre til at du begynner med motorsport. Noe som er spennende med motorsport er det faktum at selv om det ikke finnes bilcross i nærheten av der du bor, så kan du med den rette gjengen sørge for at dere også kan begynne å kjøre bilcross. Jo flere engasjerte mennesker som jobber sammen, jo større er sannsynligheten for at dere får det slik dere vil ha det!

Undersøk muligheter

Det å undersøke hva som skal til for å begynne med motorsport er absolutt viktig. Alt fra utstyr til transportkostnader til konkurranser. Jo tidligere du begynner å spare/tjene penger, jo lengre kan du holde på. For motorsport kan være dyrt!