Hvordan nyte motorsport med komfortable klær

Alle som har tatt seg en tur ut for å se på motorsport, vet at det er viktig med klær som er komfortable, men også varme. Det skader jo heller ikke at de ser stilige ut, så her skal du få noen tips til hvordan du kan se ekstra stilig ut når du drar på løp.

Bakkeløp

Når du drar på bakkeløp er det jo ofte slik at du står ute i skog og mark. Da kan det være greit å skaffe seg svarte gensere, slik at du ikke blir en for stor forstyrrelse for de som kjører. Ofte kan det være lurt å kle seg i litt nøytrale farger når man skal være tilskuer. Hvis du har planer om å stå ute lenge, så kan det også være lurt å ha med seg en rekke typer klær. Pakk sekken med ulike typer svarte gensere og kanskje du skal ta med deg jakke, regnjakke og solbriller. Da er du forberedt på all slags vær.

Det å dra på bakkeløp er en affære som ofte tar lang tid, så hvis du er ekstra smart tar du med deg skikkelig mye mat og drikke slik at du kan kose deg ekstra lenge.

Baneløp

Mange som drar på baneløp har lyst til å begynne med motorsport og se det på nært hold. Når du drar på baneløp kan du se alt fra bilcross til motorsykler. Hvis du har lyst på en videre innføring i motorsport så kan du få det her. Kanskje du finner en sport som passer for deg?

Når det kommer til baneløp finnes det også ofte tribuner. Dette betyr at du kan sitte inne eller ute. Da kan det være lurt å ha svarte gensere som passer til der du sitter. Det er jo kjent at svarte gensere holder på varmen, så det å ha svarte gensere når du er ute er absolutt en god idé. Det aller beste er å kle seg lag på lag, slik at du kan ta av eller på et lag ettersom det passer deg.

Mote

Mange forbinder ikke mote med motorsport, men det finnes faktisk en rekke kule trender som har kommet fra motorsporten. Gjerne kule capser og svarte gensere som ser tidløse ut. Det er jo sånn at motorsport går opp og ned innenfor trender, så når motorsport er spesielt trendy så kan man oftere se motorsporttøy i motebildet.

Ellers så vil vi oppfordre deg til å oppsøke ditt lokale motorsportmiljø. Selv om du ikke nødvendigvis ender opp med å kjøre, kan det være at du finner noe annet du kan bidra med. De som er i motorsportmiljøet vet at det er et utrolig inkluderende miljø som er åpen for at flere blir med. Det finnes en rekke kurs du kan delta på. Her kan du finne venner for livet. Bare sørg for at du vet litt om hva du begir deg ut på først. Motorsport kan nemlig være skikkelig intenst og du kan bli avhengig med en eneste gang!